OHJEITA FINNFLORISTIN ASIAKKAILLE

Sidomme kaikki kimput ja asetelmat ammattitaidolla tuoreista kukista vasta tilauksen saatuamme. Kukkavalikoimat voivat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.Kukkia tilatessa voitte esittää toiveita kukkien, värien ja kimpun muodon suhteen. Kuvissa esiintyvät kimput ja asetelmat ovat ohjeellisia.Kuvissa näkyvät ruukut ja maljakot eivät sisälly hintaan lukuun ottamatta kukka-asetelmia kukkasieneen, jotka tehdään astiaan tai koriin sekä jouluistutuksia joissa kuvassa oleva pesä sisältyy hintaan.Jos kuvassa oleva pesä tai kori on loppunut niin se korvataan mahdollisimman vastaavallakorilla tai pesällä.Toimitamme lisäksi maljakoita, suklaata, pehmoleluja, Adresseja ja kortteja. Maljakoita, suklaata, pehmoleluja toimitamme ainoastaan myymälästämme pääkaupunkiseudulle.

Kukkatilauksen hinnan muodostavat kukkien hinta + toimitusmaksu.Kukkatilaukset toimitetaan tilauksessa toivottuna toimituspäivänä (Kts etusivu tilausajat). Sunnuntain toimitukset pääkaupunkiseudulle on sovittava aina erikseen. Aikatoimitukseen on varattava aikaa vähintään yksi tunti liikkeen aukioloaikana. Arkisin (ma-pe) samalle päivälle tilatut kukkalähetykset PÄÄKAUPUNKISEUDULLE tulee tilata klo15.00 mennessä. Yrityksiin menevät klo 12.00 mennessä. Lauantain toimitukset pääkaupunkiseudulle on tilattavaperjantaina klo15.00 mennessä ja muualle maahanPE klo 12.00 mennessä. Sesonkiaikoina kukkatilaukset tulee tehdä viimeistään 1 päivä ennen toivottua toimituspäivää. Toimitusmaksu Helsinkiin on AINA 5 € (paitsi Suomenlinna 40,00, kuljetus sovittava erikseen) ja Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle AINA 7 €. Toimitusmaksu muualle Suomeen on 12 €. Joillakin paikkakuniilla sunnuntain toimitusmaksu kaksinkertainen. PÄÄKAUPUNKISEUDUN ULKOPUOLELLE toimitukset samalla arkipäivälle on tehtävä klo 13.00 mennessä. TOIMITUSMAKSU MUUALLE SUOMEEN SISÄLTÄÄ KORKEINTAAN KOLMEN KILOMETRIN KULJETUKSEN KUKKAKAUPASTA. JOS KULJETUSMATKA ON PIDEMPI ON TOIMITUSMAKSU SUUREMPI. Ulkomaille välityspalkkio on 11 € kukkien ja paikallisen kuljetuksen lisäksi.Tilauksen maksaminenKanta-asiakkaille voimme lähettää laskun (Kirjautuneet käyttäjät).

Puhelintilaukset voidaan maksaa pankki- tai luottokortilla. Laskutuslisää emme peri Kanta-asiakkailta (Kirjautuneet käyttäjät) netissä tehdyistä tilauksista. Puhelintilauksissa laskutuslisä on 1,5 euroa, ensimmäisellä kerralla kuitenkin 3,00 euroa jolloin tarkistamme luottotiedot ennen kukkien toimitusta.

Lisätietoja maksamisesta ja laskutusvaihtoehdoista Ma-Pe klo 8.00-17.00 ja La 9.00-12.00 p. 010 423 9888.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Pitkä kuljetusmatka

Jos toimitusmatka on pitkä, FinnFlorist pidättää oikeuden pyytää kukkien saajaa noutamaan kukat kaupasta tai pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen. Kukkien saajan noutaessa kukat kuljetushinta annetaan kukkina. Toimituksen peruuntuessa palautamme rahat ensimäisenä arkipäivänä. Lisätietoja p. 010 423 9888.

Tarkat toimitustiedot

Jotta FinnFlorist pystyisi toimittamaan kukat onnistuneesti perille tarvitsemme vastaanottajan tarkan osoitteen ja puhelinnumeron. Jos talossa on ovikoodi tarvitsemme myös sen päästäksemme vastaanottajan taloon. Jos koodia ei ole saatavilla tiedusteleemme sitä kukkien toimituksen yhteydessä kukkien vastaanottajalta puhelimitse.

Vastaanottajan puhelinnumeroa ei arkistoida vaan sitä käytetään ainoastaan varmistamaan kulloinenkin kukkatoimitus.

KUKKATILAUKSET PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Yrityksemme toimittaa tilatut kukat ja muut tuotteet Espooseen, Helsinkiin, Järvenpäähän, Kauniaisiin, Keravalle, Kirkkonummelle, Sipooseen, Tuusulaan ja Vantaalle. Erikseen sovittaessa myös muualle kehyskuntiin. Toimitusmaksu Helsinkiin on 5 € ja Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle 7 €. Muualle mainituille paikkakunnille kuljetusmaksu on 12,00.

KUKKATILAUKSET MUUALLE SUOMEEN

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle toimitettavat kukkatilaukset välitämme yhteistyökumppaneillemme. Nämä tilaukset voivat sisältää AINOASTAAN KUKKIA. SIVUILLAMME OLEVAT LISÄTUOTTEET TAKAAMME VAIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.KUKKATILAUKSET ULKOMAILLE

KUKKATILAUKSET ULKOMAILLE tehdään sähköpostilla tai puhelimitse p. 010 423 9888. Kukin ulkomaan on itsenäisesti määrittänyt minimihinnat toimitettaville tuotteille. FinnFlorist ei pysty vaikuttamaan ulkomaiden hinnoitteluun eikä myöskään toimittamaan ohjehintoja halvempia tuotteita. Toimitamme kukkia lähes kaikkialle ulkomaille.

REKLAMAATIOT

Mikäli kukkien laatu antaa aihetta valitukseen, on valitus tehtävä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä kukkien toimituspäivästä, ottamalla yhteyttä FinnFloristiin.

Lisätietoja palveluista ja toimituksista saatte ma-pe 8.00-17.00, La 9.00-12.00. p. 010 423 9888. OLEMME PALVELUKSESSANNE.


 


E-kortti Muista ystävääsi, vaikkapa ihan pienestäkin syystä. Ilahduta sähköisellä postikortilla. Sähköinen postikortti edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Muistutuspalvelu Muistaminen on mukavaa, ja joskus aivan välttämätöntä. Muistutamme sinua lähestyvästä merkki- tai juhlapäivästä sähköpostitse, halutessasi vuodesta toiseen. Muistutuspalvelu edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Oy FinnFlorist Ltd
Koroistentie 4 C -talo, 00280 HELSINKI
Puh 010 423 9888, Fax 09 4586097