KUKKA TAXI
KUKKATAXI on kukkien lähettipalvelu pääkaupunkiseudulla. Yhteistyökumppanimme ovat eturivin kukkakauppoja pääkaupunkiseudulla. KUKKIEN TOIMITTAMINEN HELSINKIIN (ei Suomenlinna) VAIN 5 EUROA, ESPOOSEEN, VANTAALLE JA KAUNIAISIIN 7 EUROA. Toimitusmaksu 12,00 alueelle Kirkkonummi, Kerava, Nummela, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo. Kukat toimitetaan arkisin ma-la toivottuna toimituspäivänä. Sunnuntain toimitukset sovitaan kukkakaupan kanssa. JOS TOIMITUKSELLA ON KIIRE, VOITTE KÄYTTÄÄ YRITYKSEMME PIKATOIMITUSPALVELUA. TAKAAMME TOIMITUKSEN TUNNISSA HELSINKIIN JA puolessatoista tunnissa kaikkialle Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalla. PIKATOIMITUKSET valitaan ja tilataan normaalisti netistä. PIKATILAUS on kuitenkin AINA varmistettava puhelimesta 010 423 9885. Soiton saatuamme toimitamme kukat luvatussa ajassa. Pikakuljetus Helsinkiin 20 euroa, Espoo, Vantaa ja Kauniainen 25 euroa. Yhteistyökumppanimme pääkaupunkiseudulla www.finnflorist.fi


0,00 €

Jouluistutus 5098,00 €

Ruusut 360,00 €

 


E-kortti Muista ystävääsi, vaikkapa ihan pienestäkin syystä. Ilahduta sähköisellä postikortilla. Sähköinen postikortti edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Muistutuspalvelu Muistaminen on mukavaa, ja joskus aivan välttämätöntä. Muistutamme sinua lähestyvästä merkki- tai juhlapäivästä sähköpostitse, halutessasi vuodesta toiseen. Muistutuspalvelu edellyttää, että rekisteröidyt ensin.

 


Oy FinnFlorist Ltd
Koroistentie 4 C -talo, 00280 HELSINKI
Puh 010 423 9888, Fax 09 4586097